En buffé är ett trevligt alternativ till sittande middag
när man vill hinna umgås med alla

Catering av Middagsbufféer

Våra BUFFÉER gör det lätt att bjuda många gäster. Maten läggs upp på fat och är lätt att ställa fram

Vi har hittat inspirationen till våra middagsbufféer från länderna runt medelhavet och det svenska köket . Vi erbjuder varierade menyer som passar till alla smakriktningar.

.pdf för utskrift: Våren 2020 – Menyförslag Middagsbufféer

 

En middagbuffé är ett trevligt alternativ till sittande middag
när man vill hinna umgås med alla

Catering av Middagsbufféer

Våra BUFFÉER gör det lätt att bjuda många gäster. Maten läggs upp på fat och är lätt att ställa fram

Vi har hittat inspirationen till våra middagsbufféer i hela Europa och erbjuder varierade menyer som passar till alla smakriktningar.

.pdf för utskrift: Våren 2020 – Menyförslag Middagsbufféer

Våra bufféförslag:

MIDDAGSBUFFÉER

LA TABLE FRANCAISE
från det franska bordet med vår och sommarkänslor

MOUSSERANDE JORDÄRTSKOCKSSOPPA med en frasig smördegskringla med smak av anklever & tryffel

QUICHE LORRAINE den klassiska pajen med en välsmakande ost & skinka

CHÈVRE & RÖDBETA rostade rödbetor toppade med chèvreost, honung och rosmarin

FRUITS DE MER havets frukter bakade i ett foliepaket med lite hetta & vitlök

VITVINSBRÄSSERAD KALVENTRECÔTE på en bädd av rostade minitomater, zucchini, sticklök, vitlök och färsk spenat

PROVENCALSK SALLAD med färskpotatis, vårlök, primörer samt en fransk dressing på Dijonsenap

FROMAGE två mogna ostar med säsongens egengjorda marmelad

CRÈME CARAMEL med smak av ingefära & vanilj samt färska bär

Pris per person: 267 kr exkl. moms, 299 kr inkl. moms
Min 10 pers.

MIDDAGSBUFFÉER

ROMA
lite varmare smaker från det italienska köket

CAPRESE på solmogna tomater i skivor med färsk basilika och mozzarellapärlor

PARMASKINKA & MELON i tunna skivor med ruccolasallad

FRUTTI DI MARE en krispig sallad med pilgrimsmusslor, scampi, räkor samt caesardressing med vit tryffel

ROSASTEKT KALV i tunna välsmakande skivor på en bädd av säsongens vitlöksrostade grönsaker

PASTA-PESTO en ricottafylld färsk pasta med säsongen grönska samt en smakrik pesto på basilika

GORGONZOLA & MASCARPONE med en rosmarin- & grappadoftande blåbärsmarmelad

FOCCACIA nybakat med havssalt & olivolja och tapenad

TIRAMISU espresso & Limoncello

Pris per person: 267 kr exkl. moms, 299 kr inkl. moms 
Min 10 pers

MIDDAGSBUFFÉER

GRÖNSKAN
Lite grönare smaker med både lust & njutning

GAZPACHO PIQUANTE lite hetare vegetarisk ”snaps” på mogna tomater samt en frasig manchegokringla

CAESARSALLAD den välsmakande romansalladen med en tryfferad caesardressing

MELON & FETAOST med vitbalsam & hallonvinägrett

CONFITERADE TOMATER & PORTOBELLO med orientaliska smaker samt friterade vitlöksflarn

SPARRIS grillad grön sparrisen med en citrondoftande kallvispad hollandaise

ROSTADE ROTFRUKTER ett färgsprakande fat på säsongens grönsaker med en nygjord pesto på ruccola, solrosfrö och olivolja

PANNACOTTA på blåbär med krossade vaniljdrömmar och frystorkade hallon

TRAKTÖRS NYBAKTA en focaccia med kallpressad rapsolja och havssalt

VISPAD FÄRSKOST till den nybakta focaccia med färska örter och vitlök

Pris per person: 267 kr exkl. moms 299 kr inkl. moms
Min 10 pers.